Monday, October 08, 2007

Helgetur til Volda

I helga dro Torjus, Erling, Frank og jeg til Volda for å besøke Johannes og Anne Ruth. Dette var en tur jeg hadde gledet meg til lenge. Gode reisebuddies og en fin destinasjon.

Turen opp tok ca 8 timer, men det var ikke noe stress. Det var fine veier og mye fint å se på. Dessuten hadde Erling vært på harryhandel i Sverige og skaffet oss mye digg å spise på turen. Vi hadde også mye bra musikk og soft-gun morro.

Frokost hos Anne Ruth

Volda er en fin og koselig liten plass. Sentrum er ikke så stort, men de har mange fjell. De bruker ikke penger i Volda. De har holdt fast på det gode gamle byttesamfunnet der man f.eks. kan bytte ku mot mel. Studentene får en ku i studentlån hver måned.

Torjus og Anne Ruth på Viva Volda

Oppholdet i Volda var veldig nice. Vi gjorde ikke så veldig mye, men det var digg å være der. Det var mange bra folk der også. Vi fikk en liten guide gjennom Volda, men det tok egentlig ikke så lang tid. Volda er som sagt ikke så stort. Johannes, Frank og Torjus valgte å ta turen opp på et av fjellene i Volda.

Bad ass pose utenfor Volda kirke.

Takk til Anne Ruth som ga oss tak over hodet. Vi kommer gjerne igjen en annen gang!

PS! Eivind skulle egentlig også være med, men måtte dessverre avlyse. Det var jo litt trist siden han er min helt og sånn. Neste gang skal vi nok få dratt han med oss!

1 Comments:

Anonymous anneruth~ said...

takk for besøket! kosli at dere tok turen:)

3:57 PM  

Post a Comment

<< Home